Offerte / Boek nu

Fietsvakantie op Mallorca

Ontdekken, ontspannen én genieten

Het maakt niet uit of je een expert bent op het gebied van fietsvakanties of op zoek bent naar een nieuwe hobby. Nog nooit op Mallorca bent geweest of de tel al kwijt bent. Een fietsvakantie op Mallorca is de perfecte combinatie van ontspanning, sportieve activiteiten en culturele ontdekkingen.

Het Spaanse eiland blijft mooi en vooral geweldig. Keer op keer nemen we onze gasten met veel plezier mee op de mooiste fietsvakanties door het zonovergoten Mallorca. Dat doen we al sinds 2009.

Of je nu komt om te trainen of rond te fietsen op een e-bike, Mallorca biedt voor elk wat wils. Ontdek Mallorca met Clips Mallorca Cycling, we helpen je graag op (de Mallorcaanse) weg.

Probeer onze kwalitatieve huurfietsen, tophotels of complete service: vraag gelijk een offerte aan.

Lees meer over ons en Mallorca

Naar Mallorca?

Het hele jaar fietsweer

Dankzij het heerlijke en stabiele klimaat van Mallorca kun je bij ons het hele jaar door op fietsvakantie. Je kunt deelnemen aan onze groepsritten onder begeleiding van een van onze gidsen, solo gaan met behulp van onze GPX-bestanden of... We bespreken je Mallorcaanse droomvakantie graag met je om deze af te stemmen op jouw wensen én fietsniveau. Van beginner tot doorgewinterde fietser: alle fietsliefhebbers zijn bij ons welkom.

We verzorgen onze fietsvakanties en fietsverhuur het gehele jaar door.
Op de volgende data kun je daarnaast gratis aansluiten bij onze begeleide fietstochten:

  • Ca'n Pastilla: van 1 maart tot 31 mei en van 1 september tot 20 oktober
  • Port de Pollença: van 1 april tot 31 mei en van 1 september tot 20 oktober

Privé tours zijn altijd beschikbaar op aanvraag. Deze flexibiliteit is een van onze sterke punten en terug te vinden door onze gehele organisatie.

We gaan graag met je in gesprek om jouw perfecte Mallorcaanse fietsvakantie voor jou samen te stellen en te verzorgen.

lees meer over ons fietsservicepakket
Offerte / Boeken
© Clips Mallorca Cycling