Offerte / Boek nu

Fietsvakantie op Mallorca

Ontdekken, ontspannen én genieten

Of je nu een fietsexpert bent of op zoek naar een nieuwe hobby, nog nooit op Mallorca bent geweest of de tel kwijt bent geraakt: fietsen op Mallorca is voor iedereen! Ga op fietsvakantie naar Mallorca en combineer sport met ontspanning en culturele ontdekkingen.

Het Spaanse eiland blijft indrukwekkend en vooral mooi. Keer op keer nemen we onze gasten met veel plezier mee op hun mooiste fietsvakanties door het zonovergoten Mallorca. Dat doen we al sinds 2009.

Of je nu komt om te trainen of te verkennen op een van onze e-bikes, Mallorca heeft voor ieder wat wils. Ontdek Mallorca echt met ons, Clips Mallorca Cycling. Wij helpen je graag op (de Mallorcaanse) weg.

Probeer onze kwalitatieve huurfietsen, tophotels of complete service: vraag een offerte op maat aan.

Lees meer over Mallorca

Naar Mallorca?

Het hele jaar fietsweer

Dankzij het heerlijke en stabiele klimaat van Mallorca kun je bij ons het hele jaar door op fietsvakantie. Je kunt deelnemen aan onze groepsritten onder begeleiding van een van onze gidsen, solo gaan met behulp van onze GPX-bestanden of... We bespreken je Mallorcaanse droomvakantie graag met je om deze af te stemmen op jouw wensen én fietsniveau. Van beginner tot doorgewinterde fietser: alle fietsliefhebbers zijn bij ons welkom.

We verzorgen onze fietsvakanties en fietsverhuur het gehele jaar door.
Op de volgende data kun je daarnaast gratis aansluiten bij onze begeleide fietstochten:

  • Ca'n Pastilla: van 1 maart tot 31 mei en van 1 september tot 20 oktober
  • Port de Pollença: van 1 april tot 31 mei en van 1 september tot 20 oktober

Privé tours zijn altijd beschikbaar op aanvraag. Deze flexibiliteit is een van onze sterke punten en terug te vinden door onze gehele organisatie.

We gaan graag met je in gesprek om jouw perfecte Mallorcaanse fietsvakantie voor jou samen te stellen en te verzorgen.

lees meer over ons fietsservicepakket
Offerte / Boeken
© Clips Mallorca Cycling